Toti cei ce au vizionat “Desperate Housewives” cu un oarecare interes o stiu pe batrana nebuna ce isi tinea sotul mort intr-un frigider  ,iar eu pot sa spun personal ca era una dintre actritele mele favorite si desi nu era unul dintre personajele principale priveam cu interes scenele cu ea (spre deosebire de cele cu Susan care ma plictisea-oricum nu asta era ideea). Karen McCluskey din serialul Neveste disperate a murit!

Tragedia sa intamplat la 3 saptamani dupa ce a fost difuzat ultimul episod cu ea, in care personajul jucat de Kathryn Joosten a murit de aceeasi boala -cancer pulmonar. Acesta sa stins la 72 de ani în reşedinţa ei din Westlake Village, o localitate aflată la 60 de kilometri de Los Angeles.

Kathryn Joosten şi-a început cariera de actriţă la vârsta mijlocie, după ce a lucrat în tinereţe ca asistentă într-un cabinet de psihiatrie şi a trecut printr-un divorţ. Putem intelege de ce intr-o oarecare masura rolul din Desperate Housewives ii se potrivea ca o manusa.

In timpul vietii s-a facut remarcata prin cele 2 premii Emmy , primul fiind in 2005 şi pe cel de-al doilea în 2008, la categoria “cea mai bună actriţă cu statut de invitat într-un serial de comedie”, pentru rolul Karen McCluskey din serialul “Neveste disperate“.